1
2
Creative Souls Business Club, Heleen Moes, Cora Verhagen, eigenzinnige zp'ers in contact
1

Cora Verhagen

2

Heleen Moes

Over ons

De Creative Souls Business Club is een initiatief van ons: Cora Verhagen en Heleen Moes.

Wij houden van ondernemen buiten de gebaande paden en helpen andere ondernemers bij het vinden van hun eigen ondernemersweg. We vonden elkaar in onze aanpak, waarin we altijd kijken naar wat er écht nodig is om iemand vanuit z’n eigen natuur te kunnen laten groeien, in plaats van te volgen wat volgens de boekjes zou moeten.

De Creative Souls Business Club vertegenwoordigt onze wereld, waarin we ontdekten dat je pas zakelijk succes kunt hebben als je ook aan de slag gaat met je persoonlijke uitdagingen.

Search + Show + Play= Grow!

Cora Verhagen - Creative Souls Business Club

Over Cora

Als personal brand consultant, designer en beeldend kunstenaar help ik al meer dan 10 jaar kleine ondernemers bij vraagstukken rondom marketing, de vormgeving van hun communicatie en creatief leven en ondernemen.

Ik vind het heerlijk om met je aan tafel te gaan en te ontdekken wat jou beweegt, om dit vervolgens te vertalen naar praktische middelen, materialen en methodes waarmee je jezelf op integere wijze zichtbaar kunt maken. Ik vind het hierbij vooral belangrijk dat iets past bij jou en niet bij zoals het allemaal zogenaamd zou moeten volgens de marketingboekjes. Alleen dan zul je zien dat iets voor je werkt.

De Creative Souls Business Club heb ik samen met Heleen opgericht, omdat ik sterk geloof in de kracht van netwerken, maar ik me bij veel netwerken lang niet altijd thuis voelde of niet kon vinden wat ik zocht. Ik maak met alle liefde tijd vrij om te bouwen aan onze club om leden hiermee vooruit te helpen in hun ondernemerschap.

Over Heleen

Als strategisch partner help ik je vanuit CanvasLab met het vinden en vasthouden van de juiste koers en het realiseren van je ambities. Dit doe ik voornamelijk 1 op 1 en vanuit een coachende rol. Je zult van mij geen succesformules of stappenplannen horen. Juist niet. Ondernemerschap is namelijk maatwerk.

Een bedrijf waar je niet alleen nu, maar ook over een tijdje nog met veel plezier aan werkt, realiseer je door je strategie te ontwikkelen vanuit je persoonlijke kracht. Doen waar je goed in bent én plezier aan beleefd … dan is het bijna geen werk meer, toch?!

Als aanjager van de Creative Souls Business Club geniet ik intens van de ontmoetingen tussen ondernemers die we faciliteren. Online en offline. Echt contact, ervaringen delen en van elkaar leren. Het voelt voor mij als een speeltuin waar we vanuit gelijkwaardigheid en vanuit ontspanning onszelf én ons bedrijf verder ontwikkelen.