• pop-up bijeenkomst creative souls business club
  • Creative Souls Business Club
  • pop-up bijeenkomst creative souls business club
  • Een pakkende presentatie in 1,5 uur kit

Hoe word je lid?

Vier keer per jaar – aan het begin van ieder seizoen – zetten we de deur 1 week open voor nieuwe leden.
Hierna sluiten we de deuren en trekken we drie maanden met een vaste vertrouwde groep op.
Wil je lid worden? Tot 20 september zijn we weer geopend voor nieuwe leden.

Onze leden zijn werkzaam in de meest uiteenlopende vakgebieden. Wat we gemeen hebben is dat we integer willen ondernemen en allemaal iets doen waar we niet alleen zelf beter van worden.

Tof als jij je hierbij wilt voegen.

Word je lid dan ontvang je:

  • toegang tot onze besloten online community en kennisbank.
  • toegang tot onze pop-up bijeenkomsten in Rotterdam en Utrecht.
  • toegang tot onze online intevisiesessies; dit zijn sessies via video-chat, waarin we groepsgewijs elkaars vragen rondom natuurlijk ondernemerschap onder de loep nemen.

Omdat we ons diep verbonden voelen met de natuur, werken we als leidraad met de seizoenen. Iedere 3 maanden lichten we onderwerpen uit die passen bij de tijd van het jaar.
Waar mogelijk zoeken we de buitenlucht op als we elkaar live ontmoeten.

Lid worden kan per 3 maanden:

Goed te weten

Naast bovengenoemde activiteiten kan het voorkomen dat we in samenwerking met andere ondernemers extra activiteiten organiseren. Dit zijn activiteiten die op organische manier ontstaan, door de gesprekken die we met elkaar voeren.

Als we merken dat er ergens behoefte aan is, spelen we hier graag op in door te kijken wat we kunnen organiseren rondom de thema’s die onze leden bezig houden.
Zo zijn we eerder dit jaar op co-werkreis geweest naar Frankrijk, omdat het een langgekoesterde wens was van één van onze leden.

Voor dit soort activiteiten rekenen we aparte prijzen waar we duidelijk over communiceren. Je bent natuurlijk helemaal vrij om te beslissen of je hieraan mee doet. Los hiervan ga je al heel veel waarde vinden in de community en tijdens de pop-up events.

Onze online community is gehost op Mighty Networks. Lees hier waarom we groot fan zijn van Mighty Networks en waarom we sterk geloven in de voordelen die communitybuilding heeft voor zelfstandig ondernemers.